Hamarosan...

Egy mesekönyv nagyon személyes és különleges tárgy, főként akkor, ha Te vagy az írója.

Mágikus erővel bír, hiszen a képzeleted olyan részeire hat, amelyek létezéséről eddig talán még nem is tudtál. A mesék varázslatos légkörének köszönhetően újra visszarepülhetünk az időben és pár pillanat alatt a régi ágyunkban találhatjuk magunkat. Mellettünk édesanyánk olvas fel a kedvenc mesekötetünkből, mi pedig izgatottan várunk.

Az igazán jó mesék bátorságra nevelnek, erőt adnak a nehezebb napokon, miközben erkölcsileg is rengeteget tanulhatunk belőlük.

Ennek a kis mesekönyvnek éppen az a lényege, hogy a benne található karakterekkel azonosulva Te is átélhesd az eddig elfeledettnek hitt gyermekkori pillanatokat!

Ne félj újra gyermek lenni, hiszen ennél nagyobb ajándék nincs is a mai világunkban.

A Borzonka: Bűvös mesék tàrháza című könyvemmel egy fantasztikus, mágikus utazásra invitállak! Tarts velem!

Kis ismertető

Ebben a misztikus, sokszor bűvösnek tűnő mesekönyvben szembetalálkozhatsz önmagaddal, miközben a történetek olvasása közben egy fantáziadús világban kalandozhatsz.

A varázslatok univerzumában való kalandozásod során végig hű társad lesz egy kis boszorkány, aki ennek a könyvnek a sötét lelke.

Ha barátodul fogadod őt és megérted, hogy a borzongás érzése innentől örökké végigkísér majd az utadon, bármerre is vessen a lábad, jóleső bizsergés lesz úrrá rajtad.

Olyan kifürkészhetetlen, izgalmas kalandok részesévé válsz, amelyeket mindig hiányoltál az életedből.

Legyél Te a saját meséd főszereplője!

Irányítsd Te a szálakat, hiszen ebben a könyvben minden a saját fantáziádon múlik!

A Borzonka: Bűvös mesék tárháza mesekönyvemet februàr végétől Te is beszerezheted a könyvesboltokban!