Porcukor

Erre számíthatsz a Porcukorban

Nem kell nagyon távolra tekintenünk, hogy motiválatlan és teljesen életunt embereket fedezzünk fel Budapest utcáin. Mérhetetlen szomorúság és szinte maró kiábrándultság fut végig rajtam mindig, amikor rájövök, hogy azért olyan keserű mindenki mostanában, mert egyre többen fáradnak bele a hétköznapi monotonitásba.

Kifogástalan külsejű, patyolat tiszta zakóban üldögélő üzletemberek, folyton talpon lévő igazgatók, túlterhelt de állandóan „vidám” menedzserek, tipptop titkárnők és állandóan krízis helyzetbe kényszeredő orvosok és még sorolhatnám az idők végezetéig.

Sajnos egyre többen hiszik azt, hogy minél feljebb tör valaki, annál boldogabb és elégedettebb lesz majd. Hamis állítás. Dajkamesének is gyenge. Azzal soha sem volt baj, ha az ember a maximumot akarta kihozni magából. Igyekezzünk mindig a legjobb formánkat hozni, bármiről is legyen szó! Azonban a folytonos tökéletességre való törekvés hibás életcél.

Ez a motivációs, pozitív üzenetekkel teleszőtt kis könyv nem pusztán egy feltételes elmélkedés, vagy művészi okfejtés az üzleti élet és a sikeres emberek nehézségeiről. Több annál.

Egy vallomás és egyben segítség mindazon emberek számára, akik úgy érzik, hogy beleroppannak a megfelelésbe, abba, hogy igazán elismertek legyenek.

Segítség és támasz minden élethelyzetben. Pozitivitásra sarkalló lélekmelengető. Egy csipet elismerés. A kellő porcukor adag egy ízetlen süteményhez. Ösztönző szavak, hiányolt mondatok a mindennapokra. Néhol fájdalmas igazságok.

A könyvben az olvasó 40+1 napon keresztül minden egyes napra talál egy motivációs üzenetet és mellette gyönyörű illusztrációkat is, amelyek segítik az útján. A kis üzenetek célja, hogy erőt és nyugalmat árasszanak.

Szerezd be Te is a Porcukrot!

Libri
Bookline
Líra

Nagyon köszönöm, ha bizalmat szavazol a könyvemnek és nekem!

Amennyiben már olvastad a Porcukrot, nagyon megköszönöm neked, ha megírod a véleményedet és a meglátásaidat!

toll-2