Vélemények

Kedves olvasóm!

Úgy gondolom, hogy minden egyes vélemény hozzátesz az életünkhöz és a munkánkhoz. Éppen ezért összegyűjtöttem számodra az összes véleményt, amelyet rólam és a könyvemről írtak az eddigi olvasók és érdeklődők.

Olvasd szeretettel a következő véleményeket és ha úgy gondolod, nagyon köszönöm, ha megtisztelsz a saját nézőpontoddal is!

“Számomra a Porcukor egy nagyon dekoratív, igényes látványelemekkel rendelkező személyes kis napló hatását kelti. Egy olyan könnyen olvasható könyvecske, ami a 14- 20 éves korosztály számára hétköznapi nyelven hoz be nagyon releváns témákat. Nagyobb tudatosságra és önmunkára inspirálhatja a fiatalokat, emellett népszerűsíti a naplózást és a saját gondolatok megfogalmazásának fontosságát. Hiszek a kis lépésekben, és azt gondolom, hogy ez a könyv hasznos útmutató tud lenni mindazoknak, akik egy kis gondolatébresztőre vágynak, és szívesen elmélkednek az "élet nagy dolgain.”
Radòcz Csilla
pszichològus és coach
„Nem nagyon hiszek a véletlenekben, így az sem véletlen, hogy személyesen is ismerhetem Tímeát! Végtelenül kedves hölgyet ismertem meg a személyében. Készítettünk egy interjút is, amely számomra nagyon megható és fontos témát érint. Nagyon sok írását olvastam és egyszerűen szuperek! Köszönöm Timi! Várom a további írásait is!”
Bóné Sz. Andrea
„Fantasztikus minden egyes írása, engem teljesen magával ragad mindig! Köszönöm ezt az élményt Timi!”
Demeter Dorka
„Nagyon érdekes és mindig aktuális minden szövege és írása, amivel előrukkol. Köszönöm, hogy olvashatom őket!”
Bálint Gergő
„Elkezdtem olvasni a Porcukrot és teljesen magával ragadott, ezért most szeretném másokkal is megismertetni. Amit a könyvről tudni kell: ez egy olyan motivációs könyv, amely nekünk fiataloknak is ajánlott egészen a felnőtt korosztályig. Segítséget nyújthat egy nehezebb élethelyzetben, vagy ha nincs elég motivációd. Naplószerűen is lehet vezetni, ráadásul szándékosan ki vannak hagyva üres oldalak, ahol ki tudod fejteni a gondolataidat. Köszönöm ezt a gyönyörű, pozitív hangvételű könyvet Timinek!”
Nagy Regina Martina
2021-es X-Faktor döntőse
"Timi Porcukor című könyvénél nincsenek szabályok, csak Te vagy és a könyv.Tippek, tanácsok, motiváció és önbizalmat adó gondolatok, boldogság terápia 40 napon át. Rossz kedved van? Vagy úgy érzed semmi sem sikerül? Ezzel a kis könyvvel és a benne lévő útmutatásokkal új erőre kaphatsz. Olvashatod szép sorban, vagy akár csak felcsapva a könyvet egy oldalon! Szolgálhat egyfajta naplóként is, mert a napi üzenet után leírhatod a saját gondolataidat. Tetszik, hogy az egyes témákat nem hosszú oldalakon keresztül taglalja, hanem olyan finoman tárja elénk, ahogy a porcukor vonja be az édességet az életünkbe. Nem erőltetett és nem is vontatott, inkább csak elindít az úton. Amit szeretnék külön kiemelni az a könyv borítóján lévő illusztráció és a belső illusztrációk. Tökéletesen illenek a könyv mondanivalójához és hangulatához. "
Maja könyvajánlói
„Timi fantasztikus tehetség, hihetetlenül szorgalmas, lelkes és imád írni, amelyet minden egyes írása tükröz.”
Kiss Alexandra
„A tanulás, munka, sport és egyéb elfoglaltságaink könnyen kimeríthetik energiatartalékainkat. Ilyenkor nem árt egy kicsit feltankolni motivációból, hogy újdonsült lendülettel vágjunk bele projektjeinkbe. Ebben segít Tollas Timi csupa-pozitív motivációs könyve!”
Könyvért Lelkemet-Nóri
„Timi minden munkája és írása mosolyt csal az arcomra. Sokszor megríkat, máskor pedig jóízűen kacagok az élet csúfságain, amelyeket mindig szarkasztikusan, selyembe burkolva igyekszik megfogalmazni. Imádom a stílusát és azt, ahogyan ír!”
Tar Anett Ildikó
„Nekem megadatott az, hogy Tollas Timit újságíróként és nagyon kedves hölgyként is ismerhetem. Fiatal kora ellenére elfogadó, toleráns és profin felkészült a riportalany kérdezéséhez. Cikkei praktikusak és életszerűek, egyenesen az olvasóhoz szólnak és az aktualitást tükrözik, teljes valójában, az alternatív értelmezés illúziója nélkül.”
Amanda Elstak
transzszexuális műsorvezető, közéleti személyiség, a Magyar Tolerancia Egyesület elnöke