Rólam

Szia, nagyon örülök, hogy végre találkozunk!

Tollas Tímea vagyok. Közgazdász, író, újságíró, szövegíró, vállalkozó, hamarosan jogi tanulmányokat folytató örök álmodozó. Legalábbis én így definiálnám magamat a lehető legpontosabban.

Egészen kicsi korom óta lelkesedem az írás izgalmas és bűvös világáért. Hiszek a mesékben és főként abban, hogy kellő kitartással, ambícióval és akarattal bármire képesek vagyunk.

Nagyon motiváltnak tartom magam és céltudatosan haladok előre a céljaim felé, amióta csak az eszemet tudom.

Sablonos szövegek helyett szeretném leírni Neked, miért is vonz az írás izgalmakkal teli világa.

Kiskorom óta két dologban biztos voltam: az egyik, hogy imádok írni és utazni, tájakat felfedezni, illetve, hogy az írás az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezzem, valójában mit is gondolok a világról.

A másik: igazán nagy ambícióim vannak és tudom, hogy sokra szeretném vinni az életben. Ahogy teltek az évek, sokszor elbizonytalanodtam, hogy milyen szakmával is kellene foglalkoznom.

Mi illene a legjobban hozzám? Mivel lennék elégedett? Hogyan szeretném magamat látni évek múlva?

Aztán, mint derült égből villámcsapás, megszületett a nagy döntés: író szeretnék lenni! Olyan író, aki valami maradandót alkot. Legyen szó motivációról, önfejlesztésről vagy éppen mesékről, de maradandó legyen.

Amikor elkezdek írni, hagyom, hogy átjárjon a szenvedély varázsa, így tudok megismételhetetlent és szívből jövőt alkotni. Sokszor mondták már az olvasóim, hogy minden egyes írásomnak lelke van.

Referenciák

->

Több, mint 6 év szöveg- és újságírói tapasztalattal rendelkezem.

->

2014-ben találkoztam először a marketinggel és a szövegírással, amikor is gyakornokként dolgoztam egy nagy szállodaláncnál a rendezvényszervezési osztályon.

->

Az elmúlt 4 évben pedig számtalan ismert női magazinnal dolgozhattam és dolgozom jelenleg is együtt.

->

2021 novemberében jelent meg az első könyvem, amely témáját tekintve motivációs jellegű. Nemrég készültem el a második könyvemmel, amely egy mesekönyv, hamarosan erről is bővebb információkkal fogok szolgálni a Mesekönyvem menüpontban.

->

Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy felhívjam a figyelmedet a könyveimre és az írói munkásságomra.

->

Bízom benne, hogy legalább akkora örömmel és szeretettel olvasod majd az írásaimat, amekkora szeretettel és lelkesedéssel én vetettem őket papírra.