Porcukor kabát

„Porcukrozd meg a mindennapjaidat!”

Mit szólnál hozzá, hogy ha azt mondanám, hogy a pozitivitás csakis hozzáállás kérdése? A magadról alkotott kép, méghozzá csillogó testet öltve!

Hiszek benned, ahogyan abban is, hogy igenis vannak még olyan egyének, akik le akarnak tenni valami fontosat arra a bizonyos asztalra.

Te is éppen ilyen vagy! Nem a sminkecsetet és felületes dolgokat, hanem valami maradandót. Értéket, amely örökké él.

Egy könyvet. Egy művet. Festményeket. Termékeket, amelyekkel segíthetünk másoknak. Önmagunk arcképét. Rendezvényeket. Vizsgákat. Finom ételeket.

Valamit, amitől a vásárlóink, szeretteink és mi magunk is boldogabbak leszünk.

Ha már letettünk valamit az asztalra, akkor a siker önmagától érkezik. Mindenféle invitálás nélkül. Nincs rá szavatosság, sem határidő. Kopogtatni fog az ajtódon. Nincs szüksége nyitott ajtókra, sem bevonzásra, csak akaraterőre, kitartásra, belefektetett időre és tiszta szívből jövő munkára!

Amennyiben Te is egyetértesz a fentiekkel, porcukrozd meg a mindennapjaidat egy édes, motiváló farmerkabáttal!

Ehhez nincsen más teendőd, mint hogy kiválaszd egy régi farmerkabátodat, amelyet szívesen felújítanál és elküldd Anitart-nak! Szilágyi Anita évek óta foglalkozik egyedi farmerek és farmerkabátok festésével és felújításával, most pedig a Te porcukros álmodat is valóra váltja!

Amennyiben szívesen vásárolnál egyedi, a régi vagy éppen a hamarosan megjelenő misztikus könyvem borítójával ellátott farmerkabátot, kattints az alábbi gombra és rendelj egyet!

Miért éri meg Porcukros farmerkabátot rendelned?

Azért, mert...

->

garantáltan nem kell amiatt aggódnod, hogy szembejön veled az utcán!

->

minden darab maximálisan egyedi és teljesen különbözik a másiktól

->

most minden Porcukros rendelés mellé ajándék könyvet küldök neked, méghozzá dedikálva!

->

ez a darab mindig emlékeztetni fog rá, hogy minden napnak megvan a maga csodája!

Amennyiben már vásároltál Porcukros kabátot, küldj nekünk képet, amelyen büszkén viseled a darabot, mi pedig megosztjuk a weboldalon!

Porcukor kabát rendelés