Vendégkönyv

Kedves olvasóm!

Nagy örömmel és még annál is hatalmasabb lelkesedéssel tölt el, hogy itt vagy az oldalamon és az általam kreált tartalmakkal töltöd a szabadidőd egy részét!

Szavakkal csak nehezen leírható, hogy mekkora hála munkálkodik ilyenkor bennem. Éppen ezért hoztam létre ezt a menüpontot, ugyanis kíváncsi vagyok rád és a véleményedre.

Valaki nemrég azt mondta nekem, hogy a negatív vélemény is vélemény és valamilyen szinten bizony reklámnak minősül. Hosszas töprengés és elmélkedés után be kellett látnom, hogy igaza van.

Tisztában vagyok vele, hogy még rengeteget kell fejlődnöm, ha egyszer Shakespeare-hez méltó író szeretnék lenni. Nem kis cél, de mivel számomra ez az egyik hatalmas szenvedélyem, ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassam ki a munkáimból és az írásaimból.

Természetesen ennek a folyamatnak Te is a részesévé kell, hogy válj! Így nagyon hálás lennék, ha az alábbi vendégkönyvembe leírnád a meglátásaidat és a könyveimmel kapcsolatos véleményedet!

Nagyon köszönöm még egyszer, hogy engem olvasol és bizalmat szavazol számomra hétről hétre!

2 thoughts on “Vendégkönyv”

  1. Kalmár Krisztina

    Tímea fantasztikus tehetség, imádom a blogbejegyzéseit. Minden egyes írása érzelmeket és az írás szeretetét tükrözi, amelyért végtelenül hálás vagyok neki.
    Köszönöm, hogy ilyen olvasási élményekben lehet részem! További sikereket kívánok!

  2. Tímea vidám személyisége és pozitív világnézete első könyvében a Porcukorban tökéletesen megjelenik. Érdekes motivációs olvasmány minden korosztálynak, mely napról napra egy picit édesebbé teszi a napokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük