A cuki alpakák és a nyugalom oázisa: látogass el te is az Alpaka Farm csodás világába!

Gyógyíthatatlan természetbarát és állatmentő hírében állok, így talán nem meglepő, hogy a legtöbb hétvégemet igyekszem olyan helyszíneken tölteni, ahol ennek a szenvedélyemnek hódolhatok. Sok ember alul értékeli az állatokat, észre sem veszik, mennyi szeretetet képesek adni számunkra. Gyógyítanak, energiával töltenek fel és elfogadásra tanítanak. Néha megértőbbek és toleránsabbak, mint embertársaink vagy szomszédaink.

Egy állatban megláthatod önmagad jobbik énjét, miközben a legjobb barátoddá avanzsálhatod őt. Megtanulhatod, hogy milyen az, amikor feltétel nélkül szeretnek. Ezeket a leírhatatlan, szívet és lelket melengető érzéseket most én is átélhettem a nőtincsi Alpaka Farmnak köszönhetően, ahol visszarepültem a gyermekkoromba.

A tulajdonosok 2004-ben nyitották meg a Seholsziget Élményparkot, ahol ettől az évtől nyaranta több turnusban táboroztatnak gyermekeket is. Az ott tartózkodásunk során 11 édes, mégis teljesen különböző személyiséggel megáldott alpakával ismerkedhettünk meg.

Vicces „hajú” és szőrméjű, vidám, zárkózott vagy éppen bohókás egyéniségekhez volt szerencsénk, akik a kezünkben lévő finom falatok hatására máris érdeklődőbbek lettek, mint a túra legelején. Miközben etettük őket, rengeteg érdekes információt tudhattunk meg az alpakák tartásáról, az életkörülményeikről és arról, hogy sokat segítenek a terápiára szoruló kisgyermekeken és a felnőtteken is.

A Seholsziget az a hely, ahol egy pillanatra megáll az idő és lehetőségünk nyílik lelassítani a rohanó mindennapok forgatagában. Befelé tekinthetünk, megismerhetjük az állatokat és önmagunk egy sokkal kedvesebb és elfogadóbb oldalát.

Kívánom, hogy Te is találd meg azt a helyet, ahol átélheted a fent leírt, megnyugtató légkört!

További információ: https://www.alpakafarm.hu/

Vélemény?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük