Magyar AIDS Gála és Jótékonysági Koncert: Te is gyere el!

2023. november 24-én kerül megrendezésre a Magyar AIDS Gála és Jótékonysági Koncert Budapesten a Ferencvárosi Művelődési Központban, amelyre érdemes lesz mindenkinek eljönnie!

Érzelmek, segítségnyújtás, és egy nagyon fontos, kevesett hangsúlyozott témára való figyelemfelhívás lesz a terítéken.

Időpont: 16:00-20:00

Érkezés: 16:00

Műsorkezdés: 17:00

Az eseményt Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető hívta életre, és szervezi 2010 óta. Ebben az évben már több civilszervezettel, egymást segítve fogja megvalósítani az országos események lebonyolítását.

Nagy Viktória az Élni Akarunk Közhasznú Alapítvány elnöke,  Bodnár Sándor a Délpesti Patrióták Szakmai Egyesületének elnöke és Mohácsi Krisztina a 3H Segítő Közhasznú Egyesület alelnöke egyidőben álltak Amanda elképzelései mellé. Az ünnepség fővédnöki feladatait ebben az évben Szűcs Balázs Budapest Erzsébetváros alpolgármestere, és Zoltai Andrea az Emberi Értékeket Elismerő Bizottság örökös tagja látja el.

Az esten Amanda műsorvezetőtársa Krsják Attila lesz, aki évek óta segíti a Magyar Tolerancia Egyesület országos rendezvényeit. A sztárfellépők között pedig olyan elismert hírességek, művészek tisztelik meg műsorukkal a gálát, mint Sárközi Anita Keskeny Márk,  Miss Bee/Bestiák , Peller Anna, Bódy Magdi, Karda Beáta,  Linda Daemon, Rupa Ilona, Feyér Zita,  Bangó Marika, Mulatós Kata, Csibész Tóth Miki,  Kovács Gigi, Korfanti Ferenc, Grasics Anita, Bán Krisztina, Kóti Norbert,  és még számtalan énekes és énekesnő a magyar zenei világ élvonalából.

Ne feledkezzünk meg azokról a sztárokról sem, akik évtizedeken keresztül, önzetlenül, feltételek nélkül jöttek és műsorukkal segítették a rászoruló, fogyatékkal élő embereket. Mary Zsuzsi, Harangozó Teri, Koós János, Némedi Mari, Kovács Erzsi, Terry Black, Elena Costa, és Marlon. Ők a szívünkben örökké élnek, amíg csak emlékezünk rájuk!

2010-től azok a vendégek akik évről – évre megtisztelik a rendezvényt, mindig elmondják, hogy csodálatos,  felemelő érzésekkel teli ünnepségnek voltak tanúi. Amanda  Elstak  teljes meggyőződése, hogy szükség van minden évben megrendezni a Magyar AIDS Gála és Jótékonysági Koncertet. Ennek keretein belül megemlékeznek a betegség áldozatairól, a küzdelemről, és hálát adnak mindazoknak, akik megpróbálnak tenni ellene, a segítő, támogató szakemberektől kezdve egészen a civil aktivistákig.

A belépőkből és támogatói jegyekből befolyt összeget is természetesen jótékony felajánlásként az Élni Akarunk Közhasznú Alapítványnak és a Magyar Tolerancia Egyesületnek ajánlják fel.

Te ott leszel novemberben?

Vélemény?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük